Loader image

Како до веб-страна?
Нашата компанија работи на систем
СЕ-ВО-ЕДНО РЕШЕНИЕ.
Тоа значи дека Ние ќе ви обезбедиме:
Хостинг простор според потребите.
Биснис емаил адреси

Апликација (пр. Упис, вработување и др...)
Линкови до социјални мрежи (Facebook,Twiter,Google ...)
Контакт образец
Изработка на Google Мапа
Интерактивна страна со променливи содржини
Пријава на Google, Bing и други пребарувачи
Google аналитика
Мобилен преглед (Mobile-Friendly Theme)
Антиспам заштита
Автоматски бејкап
Пристап на домен со или без "www"
Според догововорот ќе поставиме одреден број на содржини.
Содржините се сосаваат во текот на цела година, а следната повторно се додаваат току содржи колку што е договорен пакетот.

1 содржина преставува:
- Текст (А4 формат (1800 карактери) = една содржина)
- Содржина (5 слики и текст А5 формат = една содржина)
- ПДФ документ (до 10 MB = една содржина)
- Галерија (15 слики = една содржина)
- Видео или флеш (1 видео или 1 флеш = една содржина)
- Контак форма = една содржина
- Мени, секое поглавје во менито = една содржина
- Елементи (блокови) на страната = една содржина

Одржување на веб-страна.

Одржувањето подразбира тековни надграби, спам превенција, бекап и др...
Страните направени кај нас ги надградуваме со содржини пратени од Ваша страна преку емаил.
Содржините се додават веднаш односно максимум за 2 работни дена по добивањето.

Пријава на Google, Bing и други пребарувачи.
Доколку немате домен ние ќе го купиме за Вас и ќе го сетираме.
Отварање на главно мени со сите подменија што ќе бидат потребни.
Отварање на контакт форма.
Внесување на сите потребни ставки.
Техничка помош и многу други неспоменати работи.
Цената зависи од големината на страната и содржиние во истата.

Потребно е само да не контактирате.


Доколку сакате сами да поставувате содржини погленете ги нашите


 

Пакет 10
За првата година
€ 299
Следна година одржување
Цена € 200
Содржини (линкови) 10
Премиум тема
Биснис емаил адресa 1
Редиректирани емаил адреси 10
Хостинг простор 1GB
Линкови до социјални мрежи
Контакт образец 1
Изработка на Google Мапа
Интерактивна страна со променливи содржини
Пријава на Google, Bing и други пребарувачи
Мобилен преглед (Mobile-Friendly Theme)
Антиспам заштита
Пристап на домен со или без "www"
Одржување на веб-страна.
Содржините се додаваат во текот на цела година
Техничка помош и подршка
Нарачај сега
Пакет 50
За првата година
€ 499
Следна година одржување
Цена € 250
Содржини (линкови) 50
Премиум тема
Биснис емаил адресa 1
Редиректирани емаил адреси 20
Хостинг простор 3GB
Линкови до социјални мрежи
Контакт образец 1
Изработка на Google Мапа
Интерактивна страна со променливи содржини
Пријава на Google, Bing и други пребарувачи
Мобилен преглед (Mobile-Friendly Theme)
Антиспам заштита
Пристап на домен со или без "www"
Одржување на веб-страна.
Содржините се додаваат во текот на цела година
Техничка помош и подршка
Нарачај сега
Пакет 100
За првата година
€ 699
Следна година одржување
Цена € 300
Содржини (линкови) 100
Премиум тема
Биснис емаил адресa 3
Редиректирани емаил адреси 20
Хостинг простор 10GB
Линкови до социјални мрежи
Контакт образец 2
Изработка на Google Мапа
Интерактивна страна со променливи содржини
Пријава на Google, Bing и други пребарувачи
Мобилен преглед (Mobile-Friendly Theme)
Антиспам заштита
Пристап на домен со или без "www"
Одржување на веб-страна.
Содржините се додаваат во текот на цела година
Техничка помош и подршка
Нарачај сега
Пакет 250
За првата година
€ 999
Следна година одржување
Цена € 500
Содржини (линкови) 250
Премиум тема
Биснис емаил адресa 10
Редиректирани емаил адреси 20
Хостинг простор 20GB
Линкови до социјални мрежи
Контакт образец 2
Изработка на Google Мапа
Интерактивна страна со променливи содржини
Пријава на Google, Bing и други пребарувачи
Мобилен преглед (Mobile-Friendly Theme)
Антиспам заштита
Пристап на домен со или без "www"
Одржување на веб-страна.
Содржините се додаваат во текот на цела година
Техничка помош и подршка
Нарачај сега

 

 


Прикажаните цени се без ДДВ.

Курсот на еврото се пресметува според средниот курс утврден од Народна Банка.

Call Now Button