ХОСТИНГ ПАКЕТИ

 

Стандард
За првата година
179
Physical Memory Usage 1GB
Неограничен SSD простор
Неограничен Месечен трансфер
Неограничено Датабази
Неограничено Домени
1 Јадро
cPanel Контролен панел
HTTP/1
Повеќе детали
Бизнис
За првата година
429
Physical Memory Usage 4GB
Неограничен NVMe простор
Неограничен Месечен трансфер
Неограничено Датабази
Неограничено Домени
Јадра 4
cPanel Контролен панел
HTTP/1 & HTTP/2 & HTTP/3
Повеќе детали

 


 

Прикажаните цени се без ДДВ.

Курсот на еврото се пресметува според средниот курс утврден од Народна Банка.

Call Now Button