Електронска пошта, попозната како е-пошта или емаил, е метод за размена на дигитални пораки од авторот до еден или повеќе примачи.

Во светот на бизнисот, порачливо е да имате сопствен емаил, кои ќе го претстава Вашиот бизнис.

За да имате бизнис емаил адреса треба да поседувате и домен.

На пример ако го поседувате или сакате да купите нов домен треба да гледате тој да одговара на вашите потреби и името на фирмата, истиот да биде што може пократок и да може лесно да се запамти. Во случај фирмата да има повеќе зборови можете да одберете кратенки пример:

vashata-avto-kompanija.mk  емаилот би бил  info@vashata-avto-kompanija.mk

што е тежок за памтење и затоа може да се користат кратенки пример: vak.mk со емаил info@vak.mk, кој е многу лесен за памтење.
Поседувањето на сопствен домен и соодветна емаил адреса ја зголемуваат свеста кај луѓето завашиот бизнис.

Доколку сте помала компанија фирма и поседувате gmail со купување на домен (и мал простор за хостинг) ние можеме да го сетираме вашиот gmail да праќа и прима податоци со вашиот бизнис емаил пример info@vak.mk, со ваш потпис, генералии на компанијата пример:


makdomen logo 70

MAKDOMEN >> ALL-IN-ONE SOLUTION
Web Design and Hosting with Perfect Price, Speed and Support
mob.: +389 70 363 282
Skopje, Macedonia
www.makdomen.com.mk

Please, do not print this e-mail unless it is necessary! Think about saving the environment!


Секако тие емаил адреси може да се сетираат и на Outlook.

Нашите сервери поседуваат SPF, DKIM, DMARC

Сето ова ние ќе го направиме за вас.

 

Call Now Button